Multifaktorový osobnostný profil – upgrade tímových výstupov

12. 04. 2023

Veľký upgrade Multifaktorového osobnostného profilu čakal nielen individuálne výstupné správy, ale aj výstupy tímové.

Intuitívnejšie grafické zobrazenie

Aj v tímovom výstupe sa teraz môžeme stretnúť s graficky prehľadnejším, modernejším a intuitívnejším grafickým zobrazením. Po novom sa takisto zobrazuje stručný opis čiastkových škál priamo v grafe, a tak sú všetky kľúčové informácie „pohromade“. Pre ešte užitočnejšiu prácu s výstupmi sme takisto pridali do všetkých rohov jednotlivých „krížov“ percento, udávajúce koľko % členov tímu sa v danom kvadrante nachádza. 

Súčasťou sú teraz aj hravé prvky, napr. word cloudy

V tímových výstupných správach Multifaktorového osobnostného profilu PREMIUM teraz figurujú aj hravé prvky, ako napr. word cloud tvorený na základe preferencií jednotlivcov. Pri pohľade na word cloud tak môžeme ľahko a rýchlo získať prehľad o tom, aká charakteristika je pre náš tím najtypickejšia.

Multifaktorový osobnostný profil PREMIUM – word cloud

Tímové „mapy“

Nová verzia dotazníka – Multifaktorový osobnostný profil PREMIUM – zjednodušuje vďaka tzv. „personám“ prácu s výstupmi a pomáha tak vystihnúť ľahko a pochopiteľne podstatné informácie. Okrem grafického zobrazenia hlavných oblastí je tak možné v tímovej výstupnej správe nájsť aj tzv. „mapu zastúpenia persón v tíme“. Opäť tak môžeme ľahko zistiť, aké persóny sú v danom tíme najčastejšie zastúpené.

Multifaktorový osobnostný profil PREMIUM – Zastúpenie person v tíme

Typy rozvojových aktivít

V neposlednom rade obsahujú tímové výstupy verzie PREMIUM po novom aj typy rozvojových aktivít, ktoré môžu byť najviac efektívne s ohľadom na osobnostné nastavenia tímu. „Mapa rozvojových aktivít“ tak môže byť cenným zdrojom inšpirácie a tipov pre cielený rozvoj tímu či pre adaptačný proces. Jednotlivé aktivity či potreby sú pre prehľadnosť zobrazené rovno v grafe, a tak aj vďaka percentuálnemu zobrazeniu môžeme veľmi rýchlo určiť, ktorý typ aktivít bude pre väčšinu tímu najviac efektívny či komfortný.

Multifactor Personality Profile PREMIUM – TCC online – Typy rozvojových aktivít

Pre viac informácií o Multifaktorovom osobnostnom profile v základnej verzii aj vo verzii PREMIUM nás kontaktujte na info@tcconline.cz.

Potrebujete poradiť?

Pavla Kaňková

+420 771 297 711

Blog

Ako sa nesklamať pri výbere nových kolegov

20. 06. 2024

Pri výbere správnych ľudí na akúkoľvek pozíciu je to častokrát veľmi náročné. Viacero kôl pohovorov, testovacie zadanie a...

Marta Fabiánová pre Profi HR: Ako nás (ne)motivujú lídri

15. 04. 2024

V aprílovom Profi HR vyšiel článok Marty Fabiánovej, výkonnej riaditeľky TCC online, o lídroch a motivácii. Článok...

Došli ste až sem? Tak už máte len 2 možnosti: VYSKÚŠAŤ KONTAKTOVAŤ NÁS

© 2024 All rights reserved. TCC online s.r.o.